Cascade of Light

Deze moderne kroonluchter straalt al warmte uit als het licht nog niet aan staat. Benadruk de sfeer van de ruimte door het licht van onze unieke Led-lichtbol te variëren van warm wit tot zachtgeel.

Een sieraad in iedere hal en woonkamer. De Cascade schittert al door haar model, het mooie gebogen hout en de een natuurlijke gloed. De plafondrozet is eenvoudig te monteren op iedere inbouwdoos of direct aan het plafond. De unieke lichtbol van Dydell geeft een prachtig diffuus 360 graden licht en is traploos dimbaar tot 5%. Met een lichtopbrengst van 1721 lumen (ruime equivalent van een 130 Watt gloeilamp) heb je alle mogelijkheden om de ruimte te verlichten.

De led-bol is onder en boven individueel te regelen met de gratis Casambi app voor Android en Apple. Om de Cascade of Light optimaal aan te passen aan de wensen is hij leverbaar in twee Led- bol varianten en diverse houtsoorten.
Uitvoering led-bol, RGB+W (rood-groen-blauw + wit) Wit tot 2700 kelvin (warm wit) samen met alle mengkleuren van rood, groen en blauw. Iedere sfeer komt hierdoor binnen handbereik. De Cascade of Light pakt het licht en straalt dit uit waardoor het hout aan de binnenzijde mee kleurt met de gekozen kleurinstelling. Zo verandert de Cascade of Light van gezellig kaarslicht tot uitdagend blauw of romantisch rood.

Uitvoering led-bol, Tunable White (wit-wit) Licht dat varieert van warm wit (2000Kelvin) tot helder werklicht (5000Kelvin). Met de Casambi app is de lamp ook te gebruiken als biodynamische ledbron. Waardoor de Cascade of Light niet alleen mooi is maar ook een bijdrage levert aan een positieve leefomgeving.

De Cascade of Light is gemaakt van natuurlijk materiaal, oog voor detail, energiezuinig met een maximaal verbruik van 25 Watt.
Licht beweegt mensen en geeft sfeer aan de ruimte waarin de lamp hangt. De unieke lichtbol van Dydell geeft een prachtig diffuus 360 graden licht en is traploos dimbaar tot 5%. Iedere kleur van warm wit (2700 Kelvin) met een grote lichtopbrengst van 1721 Lumen ( ruime equivalent van een 130 Watt gloeilamp) tot alle mengkleuren van rood geel en blauw.

De ledbol is onder en boven individueel te regelen met de gratis app op uw Apple telefoon of tablet. Ook via de wifi-controler zijn uw voorkeursinstellingen te selecteren en te dimmen. De standaard essenhouten binnenzijde van de Cascade of Light benadrukt uw kleurkeuze doordat het lichte hout de kleur overneemt. Zo verandert de Cascade of Light van gezellig kaarslicht tot uitdagend blauw of romantisch rood.

Een prachtig staaltje techniek gevat in natuurlijk materiaal, gemaakt met oog voor detail, energiezuinig met een maximaal verbruik van 25 Watt.

100% Dutch Design & Build.

Leverbaar in onderstaande houtsoorten voor buitenzijde

Binnen zijde is standaard uitgevoerd in essen
Eiken dosse
Teak
Kersen dosse
Mahonie sapeli dosse
Noten amerikaans dosse
Wengé

Standaard maatvoering Klik voor grotere afbeelding

Buiten: Wengé
Binnen: Essen

Kleurvoorstel #2

Buiten: Amerikaans noten
Binnen: Essen
€ 1.895,00

* Verplichte velden

€ 1.895,00