Cascade of Light

Deze moderne kroonluchter straalt al warmte uit als het licht nog niet aan staat. Benadruk de sfeer van de ruimte door het licht van onze unieke Led-lichtbol te variëren van warm wit tot zachtgeel.

De Dydell lichtbron is regelbaar via uw Apple (mobiel) van warm wit tot alle andere kleuren of een kombinatie. Of selecteer via een wandschakelaar uit uw ingestelde favorieten. Zo kan de bovenzijde het warme wit uitstralen en de onderzijde een gezellige gloed vanuit de Cascade geven.
Een sieraad in iedere hal en woonkamer. De Cascade of Light pakt het licht en straalt dit uit waardoor het hout aan de binnenzijde mee kleurt met de gekozen kleurinstelling. De Cascade schittert uitsluitend door haar model, het mooie gebogen hout heeft een natuurlijke glans. De plafondrozet is eenvoudig te monteren op iedere inbouwdoos of direct aan het plafond en biedt ruimte aan de voeding en wifi-controler.
Licht beweegt mensen en geeft sfeer aan de ruimte waarin de lamp hangt. De unieke lichtbol van Dydell geeft een prachtig diffuus 360 graden licht en is traploos dimbaar tot 5%. Iedere kleur van warm wit (2700 Kelvin) met een grote lichtopbrengst van 1721 Lumen ( ruime equivalent van een 130 Watt gloeilamp) tot alle mengkleuren van rood geel en blauw.

De ledbol is onder en boven individueel te regelen met de gratis app op uw Apple telefoon of tablet. Ook via de wifi-controler zijn uw voorkeursinstellingen te selecteren en te dimmen. De standaard essenhouten binnenzijde van de Cascade of Light benadrukt uw kleurkeuze doordat het lichte hout de kleur overneemt. Zo verandert de Cascade of Light van gezellig kaarslicht tot uitdagend blauw of romantisch rood.

Een prachtig staaltje techniek gevat in natuurlijk materiaal, gemaakt met oog voor detail, energiezuinig met een maximaal verbruik van 25 Watt.

100% Dutch Design & Build.

Leverbaar in onderstaande houtsoorten voor buitenzijde

Binnen zijde is standaard uitgevoerd in essen
Eiken dosse
Teak
Kersen dosse
Mahonie sapeli dosse
Noten amerikaans dosse
Wengé

Standaard maatvoering Klik voor grotere afbeelding

Buiten: Wengé
Binnen: Essen

Kleurvoorstel #2

Buiten: Amerikaans noten
Binnen: Essen
€ 1.895,00

* Verplichte velden

€ 1.895,00