Tree of light

Bomen stralen rust uit en hebben een positieve invloed op onze stemming.
Het natuurlijke materiaal en het evenwichtige ontwerp maken van de Tree of Light een rustpunt in uw woning.
Met de unieke Led-lichtbol verandert u vanuit uw stoel eenvoudig de sfeer van de ruimte van warm wit naar mediterraan blauw.
Tree of Light is een baken in uw woning

Licht beweegt mensen en geeft sfeer aan de ruimte waarin de lamp staat. De unieke lichtbol van Dydell geeft een prachtig diffuus 360 graden licht en is traploos dimbaar tot 5%. Iedere kleur van warm wit (2700 Kelvin) met een grote lichtopbrengst van 1721 Lumen ( ruime equivalent van een 130 Watt gloeilamp) tot alle mengkleuren van rood geel en blauw. De ledbol is onder en boven individueel te regelen met de gratis app op uw Apple telefoon of tablet.
Ook via de wifi-controler zijn uw voorkeursinstellingen te selecteren en te dimmen. De standaard essenhouten binnenzijde van de Tree of Light benadrukt uw kleurkeuze doordat het lichte hout de kleur overneemt. Zo verandert de Tree of Light van gezellig kaarslicht tot uitdagend blauw of romantisch rood. Een prachtig staaltje techniek gevat in natuurlijk materiaal, gemaakt met oog voor detail, energiezuinig met een maximaal verbruik van 25 Watt. 100% Dutch Design & Build.
Licht beweegt mensen en geeft sfeer aan de ruimte waarin de lamp hangt. De unieke lichtbol van Dydell geeft een prachtig diffuus 360 graden licht en is traploos dimbaar tot 5%. Iedere kleur van warm wit (2700 Kelvin) met een grote lichtopbrengst van 1721 Lumen ( ruime equivalent van een 130 Watt gloeilamp) tot alle mengkleuren van rood geel en blauw.

De ledbol is onder en boven individueel te regelen met de gratis app op uw Apple telefoon of tablet. Ook via de wifi-controler zijn uw voorkeursinstellingen te selecteren en te dimmen. De standaard essenhouten binnenzijde van de Tree of Light benadrukt uw kleurkeuze doordat het lichte hout de kleur overneemt. Zo verandert de Tree of Light van gezellig kaarslicht tot uitdagend blauw of romantisch rood.

Een prachtig staaltje techniek gevat in natuurlijk materiaal, gemaakt met oog voor detail, energiezuinig met een maximaal verbruik van 25 Watt.

100% Dutch Design & Build.

Leverbaar in onderstaande houtsoorten voor buitenzijde

Binnen zijde is standaard uitgevoerd in essen
Eiken dosse
Teak
Kersen dosse
Mahonie sapeli dosse
Noten amerikaans dosse
Wengé

Standaard maatvoering Klik voor grotere afbeelding

Buiten: Wengé
Binnen: Essen

Kleurvoorstel #2

Buiten: Amerikaans noten
Binnen: Essen
€ 2.295,00

* Verplichte velden

€ 2.295,00