Bestelprocedure

Procedure bestelling

Omdat onze producten grotere afmetingen en/of hogere gewichtsklasse hebben werken wij met gespecialiseerde transporteurs. Onze transporteur zal een afspraak met u maken om uw bestelling af te leveren.

Heeft u gekozen om uw bestelling zelf af te halen nemen wij contact met u op om een datum af te spreken waarop u de levering kunt afhalen.

Bij leveringen die u zelf afhaalt zijn de producten niet voorzien van een transportverpakking en bent u zelf verantwoordelijk voor het transport.

 

Veilig betalen:

* Met iDeal kunt u veilig betalen via uw eigen bank in een vertrouwde on-line betaalomgeving.

* Wilt u liever de factuur handmatig overmaken, neemt u dan per mail contact met ons op. Wij sturen u dan per mail een factuur die u kunt voldoen. Na ontvangst van uw betaling wordt uw order in behandeling genomen.

* U kunt ook achteraf aan de transporteur betalen (onder Rembours). Hiervoor brengen wij € 25,- in rekening. Neemt u voor het bestellen per mail contact met ons op.

 

Verzendkosten:

Voor producten die u bestelt via de by EnerO webshop wordt een verzend- en verpakkingsbijdrage in rekening gebracht. Omdat onze producten sterk variëren in gewicht en afmeting wordt per gekozen product de passende bijdrage in rekening gebracht. Dit bedrag wordt tijdens het bestelproces altijd vermeld.

 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief B.T.W..